opzoek naar kinderen met dyslexie

  • Birgit Jaarsma

    Voor mijn promotie onderzoek op het gebied van het leren van muziek voor kinderen met dyslexie, ben ik nog opzoek naar kinderen die het leuk vinden mee te werken. Het gaat om kinderen van 9 jaar (rond sept. 2001) met dyslexie, die geen andere (gedrags)problemen hebben en nog nooit in aanraking zijn geweest met het muziek notatie systeem, of al een instrument bespelen. Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met Drs. Jaarsma 071. 5 27 4072 of mailen naar jaarsma@fsw.leidenuniv.nl

  • Ursula

    Jammer dat je alleen kinderen onderzoekt. Er is juist zo weinig voor volwassenen en veel voor kinderen maar evengoed veel succes hoor.

    Groet,

    Ursula

  • Coen van Meerten

    Geachte mevr. Jaarsma,

    Namens ons instituut ben ik op zoek naar informatie m.b.t. bijscholing voor onze muziekdocenten. Een van de onderwerpen waar onze speciale interesse naar uitgaat is muziek en dislexie. Ik heb begrepen dat u zich aan het specialiseren bent in dit onderwerp. Misschien bent u in staat om hierover bij ons kunstencentrum hierover te komen spreken.

    Via uw ouders was ik aan uw naam en telefoonnummer gekomen. Ik kan u echter moeilijk telefonisch bereiken. Derhalve langs deze weg.

    In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

    Hoogachtend

    Coen van Meerten

    Afdelingshoofd klassieke muziek